fbpx

До Іловайська прибули 600 бурятів-найманців, – штаб АТО

Суспільство 08:31, 29.03, 2015

З Росії до окупованого бойовиками "ДНР" Іловайська (Донецька область) 26 березня прибули 600 російських найманців.

Про це заявив заступник командувача антитерористичної операції (АТО) полковник Валентин Федічев.

"Ми спостерігаємо, як козачків так званого “Великого війська Донського” поступово заганяють у “стійло” 1 і 2 АК “ДНР” і “ЛНР”. Служіть, козачки, інтересам російських генералів і забудьте про свою мрію про вільну козацьку республіку від Дону до Волгограда", – сказав Валентин Федічев.
Федічев зазначив, що також і в Горлівку 25-26 березня прибули 200 козаків зі стрілецькою зброєю, інформують УНН з посиланням на прес-службу Донецької ОДА.
 

"Ваша козача доля російських кураторів на українському Донбасі хвилює не більше, ніж доля 600 російських найманців бурятської зовнішності, які 26 березня прибули в залізничному ешелоні на станцію Іловайськ",  додав заступник командувача АТО.

"Також повідомляємо, що чеченсько-кадирівським найманцям, які прибули на територію Східної України, глибоко наплювати на ідеї "російської весни" і "Новоросії". Їх цікавить особисте збагачення. 25 березня зафіксований факт мародерства чеченцями-кадировцями (не представниками волелюбного чеченського народу), які намагалися вивезти на металобрухт обладнання нафтобази в Краснодонському районі",  підкреслив Федічев.

За даними української розвідки, у складі незаконних збройних формувань на окупованих територіях Донбасу близько 15-20% бойовиків мають українське громадянство,  російські найманці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: