fbpx

Додаткову сесію ЗНО у Франківську складатимуть абітурієнти з Тернопільщини, Закарпаття та Буковини

Суспільство 19:32, 15.06, 2016

14 червня тестуванням з української мови і літератури розпочинається додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня – з історії України.

Пунктами тестування для додаткової сесії ЗНО-2016 визначені в м. Івано-Франківську три загальноосвітні навчальні заклади: гімназія №2,  ЗШ №17 та ЗШ №25. Для участі в додатковій сесії з української мови і літератури зареєстровано у нашому регіоні (Івано-Франківська область, Тернопільська область, Закарпатська область, Чернівецька область) 68 осіб, з історії України – 48, з математики – 24, пише КУРС з посиланням на департамент освіти та науки Івано-Франківської міськради.

В Україні пункти тестування під час додаткової сесії також діятимуть в установах виконання покарань, виправних колоніях та центрах, слідчих ізоляторах.

Слід відзначити, що, окрім території України, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид – для випускників загальноосвітнього навчального закладу I–III ступенів "Міжнародна українська школа", які проживають за кордоном. Тут тестування з української мови і літератури проходитимуть 19 і 9 осіб відповідно, з історії України – 6 і 7, з математики – 10 і 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: