fbpx

ДТП на Косівщині завершилася побиттям міліціонера і журналіста "Дорожнього контролю". ВІДЕО

Суспільство 15:51, 01.09, 2015

Журналіст отримав травму голови і ключиці, міліціонера порушник "відключив" сильним ударом в пах.

У ніч з п'ятниці на суботу, 29 серпня, на Косівщині сталася ДТП: автомобіль врізався у припаркований на узбіччі дороги причіп. Водія начебто засліпили фари зустрічного авто. На місце події прибув журналіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький.

На журналіста, який знімав наслідки ДТП, накинувся налаштований власник причепа, який мешкав поруч. Чоловікові, який саме святкував 50-річчя, чомусь вкрай не сподобалося, що його знімають. Він брутально лаявся і врешті вдарив журналіста в голову кулаком. Той викликав міліцію. Нестримний господар причепа "відключив" міліціонера сильним ударом в пах. Всього журналіст отримав три удари в голову і один в плече: пошкоджено зв'язки ключичного суглоба, підозра на струс мозку. Хулігана заледве вгамували десяток міліціонерів. 

"Якась дивна була поведінка міліції… Їхнього колегу били при них, а вони практично не реагували",– розповів КУРСу Віталій Мацьоцький.

Наступного дня він написав заяву до міліції. Як з'ясувалося, жодних дій правоохоронці не вчиняли, правопорушення не зареєстроване, навіть не спромоглися встановити особу порушника. Віталій обіцяє простежити за розвитком ситуації. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: