fbpx

Дві аматорські команди Прикарпаття змагатимуться за Кубок України з футзалу

Спорт 14:20, 06.11, 2014

У цьогорічному розіграші національного кубка з футзалу стартували одразу дві аматорські команди Прикарпаття.

Це чинний чемпіон області та володар Кубка Івано-Франківщини – команда "Епіцентр К10", а також срібний призер вищої обласної ліги – "Віза Вторма", яка торік дебютувала в Кубку України. Нагадаємо, на стадії 1/8 фіналу "візівці" вдома розгромно програли майбутньому переможцю Першої ліги – донецькому "Буран-Ресурсу" з рахунком 1:9, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу НФК "Ураган".

Свої стартові кубкові поєдинки дві кращі аматорські команди Івано-Франківщини згідно з жеребом провели на виїзді. "Віза Вторма" у Львові поступилася "Княжому Ринку" 2:4 і зберегла шанси на продовження боротьби. Відтак доля путівки до 1/8 фіналу вирішиться у повторній грі, що запланована десь наприкінці листопада. Мінімально програв також "Епіцентр К10", який у Вінниці на доволі нестандартному майданчику поступився місцевому "Бліку" з рахунком 4:5.

Незважаючи на цю поразку, є сподівання, що вдома іванофранківці зуміють взяти реванш і пройти далі. На переможця цієї пари вже чекає столична "Manzana", яка за сумою двох матчів переконливо обіграла хмельницький "Спортлідер-2" – 6:1 та 7:3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: