fbpx

Дві сотні дітей відвідали "Писанкове містечко професіоналів" у Коломиї. ФОТО

Суспільство 13:59, 16.06, 2016

У Коломиї відбувся інтерактивний дитячий захід "Писанкове містечко професіоналів".

Мета заходу – дати можливість кожній дитині спробувати себе в представлених 37 професіях. Загалом у заході взяли участь приблизно 200 дітей, інформує прес-служба обласного центру зайнятості.

Після відкриття заходу присутніх учнів ознайомили з правилами "подорожі" "Писанковим містечком професіоналів" та з переліком професій та спеціальностей, які представлені роботодавцями на заході, за якими можна обрати майбутню професію вже сьогодні.

Діти мали можливість спробувати себе у професіях: агроном, виробник художніх виробів з дерева, вишивальник, військовий, гончар, кондитер, лаборант, лікар, лікар ветеринарної медицини, лісник, майстер з виготовлення виробів з бісеру, майстер з виготовлення виробів з кави, майстер з виготовлення виробів з мішковини, майстер з виготовлення виробів з паперу, майстер з виготовлення виробів з тканини, майстер з початкового технічного моделювання, майстер з ремонту взуття, манікюрник, музикант, муляр, оператор комп'ютерного набору, офіціант, пекар, перукар / візажист, покрівельник, поліцейський, психолог, різьбяр, секретар керівника, художник, фотокореспондент, швачка, учитель вокалу, бармен, писанкар, пожежник, ткач.

Профорієнтаційна спрямованість такого заходу у вигляді гри надає можливість отримати максимальний ефект задля розуміння дітей значущості тієї чи іншої професії, поінформувати і показати підліткам та молоді, що головне  це реалізація себе, свого потенціалу та таланту.

За свої вміння, знання та професіоналізм у представлених професіях діти мали можливість обміняти "зароблені кошти" на солодощі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: