fbpx

Двох бійців батальйону "Івано-Франківськ" у Маріуполі нагородили іменними годинниками

Суспільство 11:14, 17.01, 2016

Керівництво управління поліції Донецької області нагородило за службу 21 бійця з батальйону "Івано-Франківськ", які несли службу у Маріуполі.

Перед ротацією начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Юрій Горустович відзначив бійців з Івано-Франківщини, які вже два роки, доки йде війна, охороняють громадський порядок у Маріуполі, пише газета "Донбасс".

За вагомий особистий внесок у протидію злочинності двох бійців батальйону "Івано-Франківськ", які особливо відзначилися на службі, нагородили цінними подарунками – іменними годинниками.

Крім того, 10 прикарпатських правоохоронців отримали подяки від начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області та ще 9 оголосили подяку від імені особового складу Маріупольського відділу поліції.

Командир батальйону "Івано-Франківськ", майор поліції Микола Івоняк несе службу в Маріуполі з весни 2014 року. Він одним з перших приїхав виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною в зону АТО. Нинішня зміна особового складу батальйону вже 14-а, це сьома поїздка особисто для Миколи Івоняка.

"Тільки за останній місяць на рахунку бійців "Івано-Франківська" 116 епізодів затримань, у тому числі 8 – затримання осіб, які перебували у розшуку за скоєння різних кримінальних злочинів та 2 випадки виявлення зброї та боєприпасів", – сказав на прощання Микола Івоняк.

На зміну нинішньому складу прикарпатських поліцейських, серед яких є і дві дівчини, що несуть службу нарівні з чоловіками, вже прибули їхні колеги.

Микола Івоняк з побратимами змінять їх через місяць, повідомляє відділ комунікації головного управління поліції Донецької області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: