fbpx

Волонтерів запрошують долучатися до роботи Координаційного центру при Раді оборони області

Суспільство 15:45, 30.01, 2015

В Івано-Франківській облдержадміністрації розпочалося засідання Координаційного центру з питань мобілізації та цивільного захисту населення Ради оборони області.

На порядку денному – положення про Центр, склад Центру і питання мобілізаційної роботи.

Кількість секторів, специфіка роботи та кадрові призначення Центру залишаються незмінними від часу створення у березні минулого року.

Волонтерський сектор залишається відкритим. Представники всіх громадських організацій Івано- Франківська і області до понеділка можуть звертатися до волонтерського сектору. Представлятиме його керівник ГО "Громадська ініціатива Галичини" Леся Качурова (тел. 0503738780).

Нагадаємо, Координаційний центр при Раді оборони Івано-Франківської області був створений у березні минулого року. Тоді до складу Координаційного центру входило сім секторів: мобілізації населення та координації з військовими формуваннями, матеріально-технічного і фінансового забезпечення, співпраці з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями, транспортно-мобілізаційного забезпечення, цивільного захисту населення, а також оперативно-чергова служба, прес-центр та секретаріат. Сектори очолювали керівники відповідних департаментів і підрозділів облдержадміністрації та облради, а до їх складу входили представники громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: