fbpx

Франківські патрульні разом із волонтерами побували у дітей в прифронтовій зоні Донеччини. ФОТО

Суспільство 15:14, 17.08, 2016

Прикарпатські волонтери з групи "Промінь-ІФ" разом із Патрульною поліцією Івано-Франківська провели у Волноваському, Мангуському і Нікольському районах Донецької області акцію "Моя нова патрульна поліція для дітей Донеччини".

Про поїздку разом із франківськими поліцейськими у соцмережі відзвітували фото волонтери з ГО "Промінь-ІФ".

"Ми уже деякий час працюємо із дітками Волноваського району Донецької області. Робимо усе від нас залежне, щоб трішки покращити і полегшити їхнє життя в прифронтовій смузі, розширити їх світогляд, показати їм інші країни, показати їм більше в Україні. І ось тепер у нас виникла ідея показати цим діткам один із найуспішніших, на нашу думку, результат реформ – роботу Нової патрульної поліції.

Ми тут, у нас, неодноразово бачили, як патрульні проводять різні акції для діток, як вони опікуються дітьми та сім'ями АТОвців, і вирішили їх попросити провести щось схоже і на Донеччині. На наше прохання відгукнулись і у Департаменті патрульної поліції Національної поліції України, підполковник поліції Євген Жуков, і в Управлінні патрульної поліції міста Івано-Франківська, начальник Дмитро Міхалець.

А головне – самі патрульні поліцейські, лейтенанти поліції Бабецька Олександра та Боєв Антон. Ці молоді правоохоронці, окрім основної кваліфікації, мають і кваліфікаційні навички шкільних офіцерів поліції. Отримавши дозвіл, вони виявили бажання за рахунок свого особистого часу провести заходи із дітьми із зони АТО", – розповіли про ініціативу волонтери.

14-15 серпня у трьох районах Донецької області  Волноваському, Мангуському і Нікольському – було проведено акцію для дітей цих районів "Моя нова патрульна поліція для дітей Донеччини". Всього у заходах взяло участь більш як 300 школярів.

Патрульні розказали малечі про свою роботу, про завдання поліцейських, про екіпірування, про правила дорожнього руху і правила поведінки на дорогах. А ще відповіли на запитання малюків та провели із ними багато конкурсів та вікторин із виграшами, призами і подарунками.

"Настільки зацікавлених, задоволених і радісних дітей під час роботи правоохоронців раніше ми не бачили ніколи. Щиро дякуємо усім тим людям, завдяки кому нам вдалось зробити цю добру і корисну справу і зробити світ трішки кращим!"  поділилися враженнями активісти "Промінь-ІФ". 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: