fbpx

Франківці скаржаться на халатність комунальників та пропонують ліквідувати "Теплокомуненерго"

Суспільство 14:23, 10.07, 2014

Мешканці Франківська скаржаться на розкопки, які проводять комунальні підприємства, та радять міській владі ліквідувати ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Користувач Facebook Denys Kurets скаржиться, що підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» та «Івано-Франківськводоекотехпром» при розкопках, необхідних для проведення ремонтних робіт, руйнують асфальт і абияк засипають ями.

Він виклав у соціальній мережі фото, яка проводяться розкопки на вул. Паркова, 20 в Івано-Франківську.

«Іноді залишається лишня земля, яка перетворюється на гори. Також вони зруйнували добротний асфальт, я сумніваюсь, що вони назад заасфальтують, і зроблять все як було. Бувають випадки, коли розкопують – асфальтують, знову розкопують те саме місце. Я розумію, що ремонт треба робити, але не таким чином. Невже там роботи на 3 тижні, і місяць воно просто стоїть відкрите, бо ніхто не має часу закопати, бо уже розривають в іншому місці. Я не розумію, навіщо ми тримаємо «Теплокомуненерго». Чому його не ліквідувати, а зекономлені гроші не дати людям на автономне опалення?», – пише івано-франківець. –  От у мене у будинку відключили гарячу воду. Там якісь проблеми із трубою були, і гарячої води уже ніколи не буде, лишилось тільки опалення».

«Ремонтувати потрібно. Потрібно готуватись до зими. Щодо якості і темпів робіт, то порівняно з тим, що ми мали пару років тому, покращення є. Але покращувати ще є, а є куди. Головне, щоб покращення не було як в Азарова, – коментує ситуацію директор департаменту житлово-комунального господарства транспорту і зв’язку міськвиконкому Михайло Смушак. – Щодо гарячої води, для міста – це проблема. На сьогодні оптимальне вирішення для мешканців – це встановлення бойлера і відмова від послуг ТКЕ чи СТЕКу. Щодо індивідуального опалення, то, на жаль, нам заборонили його видавати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: