fbpx

Головного редактора "Галичини" Петра Парипу нагородили медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям"

Суспільство 15:06, 14.05, 2015

Чверть століття тому вийшов у світ перший номер газети "Галичина", співзасновником якої виступила обласна рада.

Відтоді на радість шанувальникам друкованого слова, всім тим, хто цікавиться новинами Прикарпаття, його історією, культурою, звичаями, традиціями, думками відомих людей, які проживають в області, народилося 5 тисяч номерів громадсько-політичного часопису.

Привітати з ювілейною датою редакційний колектив видання в академічний обласний театр ляльок імені Марійки Підгірянки, де відбувалася офіційна частина святкувань, прийшли представники влади, духовенства, обласної організації Національної спілки журналістів України, колеги – журналісти, читачі, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Будучи значною мірою ровесником Української державності, газета стала одним із символів нашої області, − сказав у вітальному слові голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук. − Це є безпосередньою заслугою колективу редакції. Адже за кожним номером, в якому відображена ціла історія нашого покоління, за кожною сторінкою стоять люди, які перетворюють повсякденну інформацію в цікаві публікації. Переконаний, що ви й надалі будете вірні своєму високому покликанню та професійній честі. А ваша діяльність продовжуватиме залишатися одним із рушіїв демократичних реформ і національного відродження Української держави". 

Висловивши вдячність усім причетним до створення газети за принципову позицію, професіоналізм та конструктивну критику влади, Олег Гончарук разом із головою обласної ради Василем Скрипничуком вручив почесні грамоти та подяки. З нагоди свята за багаторічну сумлінну роботу на журналістській ниві, яка сприяла розбудові Івано-Франківщини, представники влади нагородили головного редактора газети "Галичина" Петра Парипу найвищою відзнакою в області – медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: