fbpx

Гончарук натякнув, що не сприятиме фірмі Шевченка на тендерах з ремонту доріг в області

Суспільство 16:52, 04.06, 2015

На зустрічі голови ОДА Олега Гончарука з громадськими організаціями області обговорили майбутній ремонт доріг, на який уряд виділив сотні мільйонів гривень.

Всього уряд на ремонт трьох доріг в Карпатському регіоні виділив 540 мільйонів, з них 340 мільйнів гривень будуть освоювати в межах Івано-Франківської області. За словами голови ОДА Олега Гончарука, цих коштів недостатньо для якісного ремонту шляхів, але "у попередні роки ми й мріяти не могли про такі кошти".

Гончарук наголосив на необхідності відкритого і прозорого використання цих грошей. 

"Якщо Служба автомобільних доріг у своїй діяльності буде непрозорою і виникнуть питання щодо проведення тендерів, то голова Служби більше не працюватиме", – пригрозив Гончарук.

Голова САД в області Микола Проців розповів, як ремонтуватимуть дороги на Прикарпатті. 

Трасу Мукачево – Львів у межах Франківщини поділили на 8 ділянок, щоб дозволити взяти участь в роботах різним компаніям і уникнути можливих конфліктів.

"Бо якщо робити однією ділянкою, то є загроза, що у результаті тендеру виникне суперечка між компаніями, яка дійде до суду, і ми просто не зможемо використати виділені кошти",  зазначив Проців.

Перший тендер відбудеться вже 9 червня. 

"Не дай Бог, буде хоча б одне питання по тендеру. У нас уже була Набережна, коли телилися три місяці, а потім бігали і дивилися, чи падає сніг. У мене в цьому питанні ніякої заангажованості немає, але якщо ми не використаємо ці кошти в цьому році, то наступного їх нам ніхто не дасть. А винний у всьому буде голова ОДА",  сказав Гончарук, очевидно, натякаючи на судову тяганину довкола тендеру з ремонту Набережної в Івано-Франківську. Нагадаємо, тоді в тендер втрутилася фірма близького до групи "Приват" нардепа Олександра Шевченка  ТОВ "ПБС", яка врешті стала субпідрядником.

"Я не людина групи "Приват", я людина президента",  наголосив Гончарук. 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: