fbpx

Громада Отинії зібрала допомогу для військових в зоні АТО

Суспільство 14:12, 23.12, 2015

22 грудня громада селища Отинія в черговий раз відправила автомобіль із допомогою для односельчан, які зараз перебувають в зоні АТО.

Протягом двох тижнів волонтери збирали допомогу для воїнів, а саме: продукти харчування, дрова, воду, одяг та інші речі, які сьогодні вирушили на Схід, повідомляє прес-служба УГКЦ в Івано-Франківській області.

Після Божественної Літургії митр. прот. Василь Мельничук, парох храму Зіслання Святого Духа, благословив автомобіль та волонтерів.

"Від усієї громади передайте велике різдвяне привітання нашим воякам та запевніть їх у нашій молитві та підтримці, і що в короткому часі ми чекаємо їх дома", – звернувся священик до волонтерів.

Опісля селищний голова п. Володимир Кінащук склав слова вдячності людям за їхню допомогу.
Помолитися за щасливу дорогу та проводжати на Схід прийшли й учні Катехитичної школи смт. Отинія, вони передали воякам солодощі, новорічні кульки та листи із привітаннями.

Селище Отинія вже не вперше відправляє великі автомобілі із допомогою для вояків на Сході. Цього разу волонтери повезли головне  дух домашнього Різдва.

Також в цей день о. Василь Мельничук відслужив молебень до Пресвятої Богородиці в дитячому реабілітаційному центрі смт. Отинія.

Священик привітав дирекцію, персонал та дітей із наступаючими Різдвяними святами, запевнив їх у підтримці та молитві Греко-Католицької громади селища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: