fbpx

Хмельницькі міліціонери подаватимуть у суд на активіста "Дорожнього контролю" з Прикарпаття. ВІДЕО

Суспільство 16:48, 07.10, 2015

Активіст "Дорожнього контролю" на своїй сторінці у Фейсбук звинуватив головного даішника Хмельниччини у тому, що він збирає зі своїх підлеглих по 300 доларів щомісяця. В обласному УМВС вважають, що це просте "обливання брудом" і не виключають, що все це зроблено на чиєсь замовлення.

Інформація про збір поборів Віталієм Сербіним із своїх підлеглих з’явилася в Інтернеті в неділю, 4 жовтня. Про це на свій сторінці у Фейсбук повідомив журналіст "Дорожнього контролю" з Прикарпаття Віталій Мацьоцький, який спеціально приїхав до Кам’янця, аби перевірити, чи дійсно інспектори ДАІ щомісяця платять своєму начальнику по 300 доларів, пише "Vsim.ua".

За його словами, чергова передача коштів мала відбутися на одній із місцевих заправок. Приїхавши на місце, активіст разом зі своїми друзями побачив відразу 5 патрульних автомобілів, які стояли поряд. На думку активіста, саме це є головним свідченням, яке підтверджує його підозри. Міліціонери, вгледівши небажаних свідків, дружно почали втікати. Віталій Мацьоцький виклав відповідний відеодоказ.

Стривожені та обурені такими звинуваченнями, міліціонери скликали брифінг, на який запросили і представників "Дорожнього контролю". Останні не з’явилися і не підтвердили чи спростували звинувачення. А викладені у соцмережі факти повністю заперечили в обласному УМВС. Також в управлінні пояснили, чому головний даішник Хмельниччини разом із 4 машинами правоохоронців приїхав до Кам’янця і усі вони одночасно знаходилися на заправці.

Навіть якщо припустити, що начальник обласного ДАІ дійсно хотів взяти в інспектора 300 доларів, то дивно, що він для цього поїхав за 100 кілометрів у супроводі 4 автомобілів. І приїхав за грошима на заправку, де повсюди стоять камери, – заявив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника УМВС в Хмельницькій області Володимир Гонтар. – Віталій Сербін просто брав участь у запланованому рейді, який мав на меті покращити транспортну дисципліну серед працівників міліції. Можливо, активісту дико, що начальник не просто сидить у кабінеті, а працює разом із підлеглими.

За його словами, усі машини зустрілися в одному місці для того, щоб заправитися по талонах, які їм попередньо видали. А активіст, який хотів вклинитися у колону, міг спричинити аварійну ситуацію.

В УМВС в Хмельницькій області заявили, що не залишать справу із наклепом просто так і уже готують документи для позову до суду. Мовляв, подібне псує репутацію та честь Віталія Сербіна та й всього управління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: