fbpx

Ірма Вітовська презентує франківцям літературно-музичну виставу "Кіт у кедах"

Культура 06:04, 30.12, 2015

4 січня 2016 року на території Палацу Потоцьких, що в Івано-Франківську, відбудеться прем'єра музично-літературної вистави "Кіт у кедах" – інноваційної казки для дорослих та дітей.

Перший музичний детектив під пісні лаунж – гурту SHOPPINGHOUR та голос нашої відомої землячки Ірми Вітовської. Відома українська актриса розкаже казку про котика Какао і допоможе розкрити секрети та таємниці Нового року. Це історія кохання, мрій, пригод та різдвяного дива з нотками розслідування. 

"Я думаю, що це дуже цікава штука. На сьогоднішній день в Києві вже відбуваються ці вистави. А ми, своєю чергою, хочемо в черговий раз освятити територію Палацу Потоцьких такими цікавими подіями, – зазначив директор "Благодійного фонду Комплекс палацу Станіслава Потоцького з брамами", головний режисер Івано-Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський. – Саме тому запрошуємо мешканців та гостей Івано-Франківська у новорічно-різдвяний час прийти і насолодитися мистецтвом. Окрім того, гарантуємо для усіх присутніх багато цікавих речей".

Вистава розпочнеться о 20.30 4 січня, пише ГК. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: