fbpx

Івано-Франківська державна дитяча художня школа відзначає 55-річчя

Культура 17:04, 06.11, 2014

Сьогодні у Навчально-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття відкрилась виставка робіт учнів, випускників та викладачів Івано-Франківської державної дитячої художньої школи, приурочена 55-річчю від дня заснування закладу.

На сьогодні в цій школі навчається близько 400 учнів з Івано-Франківська та навколишніх сіл.

Директор Івано-Франківської державної дитячої художньої школи Михайло Щерб'як зазначає, що за останні роки матеріально-технічна база значно покращилась, а викладачі стали більш кваліфіковані в силу того, що часи міняються і новітні технології дають доступ до інформації й, відповідно, можливості проводити заняття на новому рівні.

Михайло Володимирович зауважив, що цього року на одне місце в художній школі претендувало по дві дитини, але, на жаль, кількість місць обмежена.

"Старалися залучити всіх, майже нікого не відсилати, адже якщо дитина хоче малювати, треба йти назустріч. Десь треба збільшувати кількість дітей в класі, але ми стараємось дітей не відсіювати", – зазначив директор.

Михайло Щерб'як – ровесник закладу. Саме з цієї школи він розпочинав свій творчий шлях, адже тут він спочатку навчався, а через роки став її директором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: