fbpx

"Івано-Франківськстандартметрологія" перевірить ті продукти, які виберуть споживачі

Суспільство 10:35, 13.11, 2016

ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" приймає пропозиції щодо проведення споживчої експертизи.

В рамках незалежної споживчої експертизи ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" протягом кварталу 2016 року заплановано проведення досліджень обраної громадськістю продукції.

Подати пропозиції щодо продукції, яку, на Ваш погляд, варто дослідити, можна наступним шляхом:
– у письмовому вигляді у довільній формі на електронну адресу dcsms@if.ukrtel.net;
– розмістивши свою пропозицію на сайті ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" у розділі "Споживча експертиза / Що необхідно дослідити за допомогою споживчої експертизи" 
або за посиланням або залишивши свої коментарі до посту у Фейсбуці.

У своїх пропозиціях можна вказувати, яка харчова продукція і яких виробників (торгові марки) саме вас цікавить. Пропозиції прийматимуться до кінця листопада 2016 року.

ДП "Івано-Франківськстандартметрологія" узагальнить отримані пропозиції і таким шляхом визначиться з продукцією, якість якої найбільше хвилює громадськість.

До участі у визначенні продукції, яку варто дослідити, та у проведенні закупівлі продукції на дослідження запрошуються представники громадськості, громадські організації та ЗМІ. Це дасть можливість якнайширше охопити інтереси громадськості та переконатись у прозорості та неупередженості споживчої експертизи. 
Інформація про результати узагальнення отриманих пропозицій і результати незалежної споживчої експертизи висвітлюватимуться у засобах масової інформації для інформування широкого кола громадськості.
З результатами попередніх споживчих експертиз можна ознайомитись за посиланням.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: