fbpx

Іванофранківці провели "Вело-йогу" на березі Дністра

Суспільство 18:03, 19.07, 2015

Сьогодні з Івано-Франківська до берегів Дністра поблизу Єзуполя вирушив велосипедний заїзд під назвою "Вело-йога-2015", участь у ньому взяли як досвідчені роверисти, що практикують заняття йогою, так і новачки цієї справи.

У заїзді взяли участь близько півсотні іванофранківців, зранку вони зібрались на майданчику біля торговельного центру. Як розповіли організатори "Вело-йоги", цей захід є соціальним та має на меті привчити людей до здорового способу життя. В ньому вони вирішили поєднати два види активного і здорового відпочинку: їзду на велосипедах та давнього індійського мистецтва йоги. В Івано-Франківську на такий захід люди збираються влітку вже четвертий рік поспіль.

"Йога у багатьох людей асоціюється з чимось таким малорухливим, медитативним, релігійним. Ми хочемо показати, що насправді вона є повноцінною тілесно орієнтованою дисципліною. В йозі є все, що потрібно людині для розвинення власного тіла та психіки", – розповів організатор заходу, тренер з йоги Юрій Сулик.

Поєднати йогу та ровери прийшли як новачки цієї справи, так й досвідчені послідовники цього індійського мистецтва. Багато було також й малечі. За словами учасників, такий захід є дуже корисним, позаяк дарує нові враження та знайомства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: