fbpx

Клієнтів "Мельник Груп Девелопмент" запрошують до європейського офісу

Економіка 18:51, 23.02, 2018

"Melnyk Group Development" ("Мельник Груп Девелопмент") гостинно запрошує своїх клієнтів до європейського офісу.

Відкриття офісу відбудеться 10 березня поточного року. Офіс розташовано у місті Жешуві поруч з будівництвом Capital Towers ("Столичні вежі"), за адресою: Aleja Majora Wacława Kopisto 8, 35-315 Rzeszów, офіс 501.

Додамо, що клієнти уже можуть поспілкуватися українською мовою з приводу купівлі нерухомості у житловому комплексі CAPITAL TOWERS ("Столичні вежі") з фахівцем компанії, українкою:

Alona Shkvorchenko – спеціаліст з продажу:

tel: 605 824 918, alonas@capitaltowers.pl

1

Довідково:

Комплекс Capital Towers ("Столичні вежі") розташований у бізнесово-розважальній зоні Жешува. В цьому місці відкривається чудова панорама на місто. Поряд знаходяться торгово-розважальний комплекс Millenium HallЖешувський Університет, Філармонія, а також одна з головних пам’яток міста – старовинний Замок (недалеко від площі Ринок). Комплекс стане чудовою візитною карткою Жешува, завдяки розташуванню, продуманому до дрібниць проекту та передусім якісному виконанню.

Проектований комплекс міститься на межі "старого" та "нового" міста у правобережній його частині, безпосередньо над рікою Віслок, біля території мікрорайону Мєшко І, в північно-західному розі перехрестя алеї Копісто та вул. Подвіслоче.

Територія розташування з західної сторони безпосередньо межує з рікою Віслок, зі східної – з існуючою вулицею Подвіслоче, з північної сторони з дільницею, що забудована 18-поверховим багатоквартирним будинком, а з південної сторони з вулицею Копісто та із Замковим Мостом.

2

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: