fbpx

Коломиянин Роман Григорчук може очолити російський ФК «Крилья Совєтов»

Спорт 22:04, 28.05, 2014

Наставник одеського «Чорноморця», уродженець Коломиї Роман Григорчук є одним з потенційних претендентів на посаду головного тренера російського клубу «Крилья Совєтов» з Самари.

49-річний прикарпатський фахівець Роман Григорчук останні чотири сезони працював у одеському «Чорноморці», з яким у сезоні 2013-2014 зайняв п’яте місце у вітчизняній Прем’єр-лізі, а також успішно виступив у розіграші Ліги Європи та дійшов до фіналу Кубка України.

Незабаром Григорчук може змінити Одесу на Самару.

Іншим претендентом на місце наставника ФК «Крилья Совєтов» є серб Славолюб Муслін. Останнім клубом 60-річного Мусліна був «Краснодар», звідки його звільнили у серпні минулого року. При цьому у керівників самарського клубу поки немає єдиної думки щодо жодного з тренерів, тому можливі й інші кандидати.

Нагадаємо, Романа Григорчука нещодавно активно сватали у київське «Динамо», а сам коломиянин виявив бажання очолити один з топ-клубів. Враховуючи, що «динамівців» тренуватиме Сергій Ребров, дніпропетровський «Дніпро»  – Мирон Маркевич, а «Металіст»  – Ігор Рахаєв, гідних варіантів для працевлаштування в Україні для Григорчука практично не залишилося, окрім як або продовжити співпрацю з «Чорноморцем», або шукати закордонний клуб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: