fbpx

У Франківську водій маршрутки, закриваючи двері, травмував пенсіонерку – у жінки рвані рани. ФОТО

Суспільство 21:20, 17.05, 2018

У Франківську водій маршрутки дверима прищемив ногу пенсіонерки, яка зайшла в автобус на Чорновола. Жінка стікала кров'ю в автобусі.

У прес-службі патрульної поліції КУРСу повідомили, що на 102 надійшло повідомлення, що водій маршрутного автобуса №28, закриваючи двері автобуса, прищемив ногу пенсіонерки. 

Заявниця сказала, що, зайшовши на вулиці Новгородській в автобус, побачила жінку, яка стікала кров'ю. Водій та пасажири на неї не реагували. Жінка попросила у водія аптечку, той подав її й продовжив рух. 

Після цього жінка викликала швидку і поліцію, потерпілу забрали з автобуса до лікарні з зупинки на вокзалі. Потерпіла розповіла, що при вході в автобус водій прищемив їй ногу. Зараз вона у лікарні з рваною раною. 

Патрульні поліцейські встановили особу водія та очікують повідомлення від медиків про тяжкість травм пенсіонерки.

Перевізник, який обслуговує маршрут, Олег Сохан, повідомив, що встановлюють, за яких обставин літня жінка поранила ногу.

"Водій продовжував рух, допоки пасажири автобуса не повідомили, що в неї з ноги тече кров. Сама жінка ніяких претензій не пред’являла. Їй одразу була надана домедична допомога водієм і подальша лікарями швидкої. На даний момент з літньою жінкою все гаразд", – повідомив Сохан.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: