fbpx

Міноборони хоче об’єднати патріотичні організації у систему територіальної оборони

Суспільство 18:35, 11.10, 2014

План спільних дій із громадськими організаціями обговорює Міністерство оборони, щоб створити систему територіальної оборони.

Про це у Києві заявив заступник міністра оборони Петро Мехед під час спільної конференції з громадськими організаціями та військовиками Міноборони, повідомляє "5 канал".

З патріотичними громадськими організаціями підпишуть меморандум спільних дій. Текст уже скерували до Генерального штабу ЗСУ. Усі члени системи територіальної оборони, зі слів Мехеда, навчатимуться у спеціальних центрах. У Міноборони повідомляють: зараз створюють базу громадських організацій, які у майбутньому утворять кістяк системи територіальної оборони.

Петро Мехед зазначив мету створення такої мережі:

"Щоби не розпорошувати зусилля кожної громадської організації, а кожна громадська організація виконувала своє завдання у цій системі. Хтось на сьогоднішній день має інструкторів, які готові працювати, у когось є люди, які не готові стати до лав Збройних сил, але вони хочуть підготуватись до можливої агресії з боку російської сторони по всім областях України". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: