fbpx

Міськвиконком затвердить схеми паркувальних зон та нові тарифи для платного паркування

Суспільство 11:18, 03.06, 2015

Проект рішення "Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування" оприлюднив у соцмережі директор департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак.

У проекті рішення пропонується затвердити схеми паркувальних зон для платного паркування транспортних засобів в місті Івано-Франківську та затвердити тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування в паркувальних зонах та за межами паркувальних зон, інформує КУРС

За порушення правил паркування уповноважені посадові особи КП "Технічний центр "Сервіс-Авто" складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення.

Для облаштування паркувальних зон з міського бюджету виділять 1190,0 тисяч гривень, зокрема на встановлення болардів, шлагбаумів та платіжних терміналів (паркоматів). 

Тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування в паркувальній зоні І та паркувальній зоні ІІ (на фото) вступають в дію з моменту облаштування цих зон. Дата введення в дію тарифів оприлюднюється в газеті "Західний кур’єр".

Тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування на майданчиках, які знаходяться за межами паркувальних зон, набирають чинності з дня облаштування майданчиків паркоматами.

За в'їзд у паркувальну зону І водіям доведеться заплатити 4,50 грн та за 1-4 години перебування по 3 грн. Кожна наступна година вартуватиме 1,50 грн. Денний абонемент обійдеться в 230 грн, а місячний – 297 грн.

У паркувальній зоні ІІ тарифи менші: в'їзд  2 грн, 1-4 години перебування  2 грн, кожна наступна година  1 грн, денний абонемент  10 грн, місячний абонемент  99 грн.

На майданчиках для платного паркування, які знаходяться за межами паркувальних зон, година перебування коштуватиме 3 грн.

За в'їзд у паркувальні зони не сплачуватимуть водії спеціального автотраснспорту та мешканці будинків, які знаходяться на визначених ділянках та матимуть відповідні документи від "Сервіс-Авто".

Плата за в’їзд та паркування транспортних засобів в другій паркувальній зоні з 22.00 до 07.00 не стягується. Перебування у другій паркувальній зоні тривалістю до 15 хв. не оплачується і плата за в’їзд не справляється. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: