fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Микола Макар: Олександр Шевченко один з небагатьох, кому небайдужі проблеми людей з фізичними обмеженнями, але, окрім цього, він і розділяє з нами нашу радість

Микола Макар: Олександр Шевченко один з небагатьох, кому небайдужі проблеми людей з фізичними обмеженнями, але, окрім цього, він і розділяє з нами нашу радість

Політика 16:07, 19.10, 2015

Молодою родиною з фізичними вадами Романа та Оксани Олександр Шевченко опікується постійно.

Рік тому Інститут розвитку міста "Новий Івано-Франківськ" та Благодійний фонд Олександра Шевченка подарували Романові та Оксані квартиру, повідомляє Фіртка.

Пізніше молоде сімейство пройшло оздоровлення на "Буковелі" за соціальною програмою Олександра Шевченка, а вже сьогодні Роман зустрічає Оксану з новонародженим немовлям біля пологового будинку. В родині з’явилася донечка Марія-Анжеліка.

Для молодої сімї народний депутат України Олександр Шевченко передав товари першої необхідності для немовляти: крісло для харчування, розвиваючий килимок, підгузки, дитячу олійку, пеленки та одяг для немовляти.

Романа та Оксану прийшли підтримати та привітати друзі.

"Велика подяка Олександру Леонідовичу. Це людина, яка підтримувала нас і завжди підтримує без будь-якої "декоративності". Олександр Шевченко один з небагатьох, кому небайдужі проблеми людей з фізичними обмеженнями, але, окрім цього, він і розділяє разом з нами нашу радість. Хоч ми і люди з інвалідністю, але хочемо жити так, як і всі. Ми одружуємось і народжуємо дітей. Дитина – це велика відповідальність, а для нас, "візочників", це майже подвиг. І дай Бог молодим батькам здоров’я та терпіння у вихованні свого первістка",  зазначив друг Романа та Оксани, а також кандидат у депутати до обласної ради від політичної партії "УКРОП" Микола Макар.

"Словами емоцій не передаси, вони всі на обличчі. Це надто зворушливо…"  зі сльозами на очах висловив свою радість новоспечений батько Роман.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: