fbpx

Минула ніч на Донбасі: найзапекліші бої точилися в районі Донецька

Суспільство 08:40, 31.05, 2015

Сьогоднішня ніч у зоні війни на Донбасі минула під шаленим обстрілом. Бойовики гатили по позиціях українських військових та житлових масивах населених пунктів.

"Із 18:00 вчорашнього вечора і до ранку неділі, Святої Трійці, на Сході України продовжувались провокації зі сторони російсько-терористичних угруповань. Найгарячіше було на Донецькому напрямку. Загарбники з мінометів різних калібрів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Опитне, Піски, Новотроїцьке, Мар'їнку, Гранітне. Вночі в районі Миколаївки наші військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника. Наразившись на прицільний вогонь, бандити відступили", – ідеться в повідомленні прес-центру АТО.
 

На Артемівському напрямку від мінометів та гранатометів терористів неодноразово зазнавали обстрілів Кірове та Золоте. А в районі Троїцького відбулося бойове зіткнення.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів бойовики вели вогонь по Золотому-4 та Станиці Луганській. Уночі тут терористи більше не стріляли.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї та мінометів бойовики тричі завдавали пострілів по Широкиному. Тут після 23:00 до ранку настала тиша.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: