fbpx

На "Forum One Ukraine 2016" фінансового гуру Роберта Кійосакі вітали прикарпатським короваєм. ФОТО

Суспільство 12:28, 19.10, 2016

Всесвітньо відомого фінансового гуру Роберта Кійосакі під час прильоту до столиці України на бізнес-форум "Forum One Ukraine 2016" організатори зустріли пишним короваєм, який був спечений спеціально для поважного гостя Івано-Франківським хлібокомбінатом.

За словами Ганни Крисюк, засновниці журналу БізнесWoman, який виступив інформаційним партнером бізнес-форуму, пан Кійосакі настільки зрадів такому подарунку, що кілька разів просив організаторів зробити ще кілька фото з презентом з Прикарпаття.

1

15 жовтня у київському палаці мистецтв "Україна" відбулася подія року, на яку чекали підприємці усієї країни – наймасштабніший у Центральній та Східній Європі бізнес-форум "Forum One Ukraine 2016", пише міжнародний портал "Світове українство". 

Організатором форуму виступила компанія Olerom. 

На заході виступили визнані фінансові генії сучасності на чолі з Бодо Шефером та Робертом Кійосакі – останній вперше відвідав Україну. Серед ключових спікерів бізнес-форму були також Том Уілрайт, Сенді Джадейдж, Марк де Турк, Ігор Хлопонін, Едвард Дубінский та інші.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: