fbpx

На Богородчанщині жінка зарізала залицяльника. ФОТО

Суспільство 13:10, 23.07, 2018

В одному із сіл Богородчанського району під час застілля 35-річна господиня будинку, уродженка Миколаївщини, ножем смертельно поранила чоловіка, який до неї залицявся.

21 липня приблизно о 6 годині ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків Солотвинської районної лікарні про те, що до них на лікування доставлено 29-річного жителя Борогодчанського району без свідомості із ножовим пораненням грудної клітки, повідомили у секторі комунікації
поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що потерпілий прийшов на гостину. Після тривалого застілля захмелілий чоловік почав залицятися до господарки будинку, на що обурена жінка нанесла йому удар ножем у груди.

Слідчі затримали її у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Проводиться досудове розслідування.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: