fbpx

На Прикарпатті 19-річний юнак битою до смерті забив односельчанина, ще один чоловік в лікарні

Суспільство 16:52, 13.05, 2019

Конфлікт між нетверезими чоловіками призвів до того, що 19-річний чоловік до смерті побив односельчанина, а за життя ще одного потерпілого борються медики. Порушника затримали правоохоронці.

Виклик про бійку між односельчанами правоохоронці отримали сьогодні о 00:30 від мешканців села Долішнє Залуччя, що у Снятинському районі, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

Прибувши на місце виклику, працівники поліції з’ясували, що конфлікт виник між 19-річним хлопцем та 47 і 49-річними чоловіками. Хлопець, з битою в руках, покликав на допомогу 16-річного брата і повернувся на місце конфлікту. Після цього битою побив 47-річного чоловіка. Від отриманих травм він помер по дорозі в лікарню. 49-річного чоловіка з переломом ноги госпіталізовано.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення загрожує до 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: