fbpx

На Прикарпатті більше двох тисяч офіційно зареєстрованих переселенців

Суспільство 11:38, 29.09, 2014

В Івано-Франківській області проживають 2164 офіційно зареєстрованих осіб, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

З питань виплати та призначення різних видів соціальної допомоги до органів соціального захисту населення звернулося 218 переселених громадян, прийнято рішення про призначення допомоги 125 особам. Щодо решти звернень – направлено запити на витребування електронних справ одержувачів допомог, інформує прес-служба ОДА.

До територіальних управлінь Пенсійного фонду за вирішенням питань пенсійного забезпечення звернулося 549 осіб. Забезпечено виплату пенсій

455 особам.

До центрів зайнятості Івано-Франківщини у пошуках роботи звернулося 186 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. З них 57 осіб працевлаштовано, 91 громадянину надано статус безробітного.

Щоденно у регіональному штабі з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, чергують представники департаменту соціальної політики та інших соціальних служб. Вони надають особам, які переселяються, консультації та роз’яснення із соціальних питань (відновлення соціальних виплат, пенсій, соціального обслуговування).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: