fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На Прикарпатті буревій повалив понад десяток дерев, – чотири мікрорайони Калуша та дитячий табір були без світла. ВІДЕО

На Прикарпатті буревій повалив понад десяток дерев, – чотири мікрорайони Калуша та дитячий табір були без світла. ВІДЕО

Суспільство 07:41, 12.08, 2018

Найбільше від грози зі шквальним вітром постраждали Калуський та Галицький райони.

На трасі державного значення між Калушем та Вістовою буревій повалив на дорогу 9 дерев, які частково перекрили проїжджу частину. Розчищали дорогу від повалених дерев рятувальники та працівники Калушатодору, інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Через пошкодження на високовольтній лінії без електропостачання залишилися мікрорайони "Хотінь", частково "Височанка", "Загір’я", "Підгірки" в м. Калуш. На місці працює 2 бригади Калуського РЕМу.

Також тимчасово без світла через грозу залишився оздоровчий комплекс "Лімниця", у якому перебувають 144 дитини. Електрики спільно з рятувальниками відновили електропостачання табору приблизно о 1 годині ночі.

Ще одне дерево вітер повалив у Калуші на вулиці Бандери. Воно впало поблизу військкомату та блокувало проїзд транспорту. Рятувальники розрізали його та забрали з проїжджої частин.

У Галицькому районі у селі Бринь на проїжджу частину дороги впали 3 дерева. Гілкою було пошкоджено газовий стояк житлового будинку діаметром 32 мм. Працівники аварійної бригади УЕГГ ліквідували пропуск газу.

Через з падіння дерева на лінію електропередач працівники аварійної бригади РЕМу частково відключали електропостачання села. Внаслідок поривчастого вітру пошкоджено 5 листів шиферу на покрівлі житлового будинку, а також 2 листи шиферу на господарській будівлі.

Сьогодні на Прикарпатті оголошено штормове попередження. Очікуються грози та шквальний вітер.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: