fbpx

На Прикарпатті чоловік склав Москвич-401 із німецькою начинкою

Стиль життя 12:39, 04.07, 2014

Цю машину добре знають прикарпатські водії. Вона не стоїть у гаражі від виставки до виставки. Цей раритетний ексклюзив – повсякденна машина для свого власника. Роздивляємося зблизька Москвич-401 із німецькою начинкою.

Радянський раритет поставили на базу BMW E30 випуску 1987 року, пише Репортер. Як розповідає власник Ігор Стрілець, тут практично все від BMW, навіть електричні дзеркала. Двигун – 170 кінських сил, крутний момент – 220 Нм. Крейсерська швидкість – 150-160 км/год. Максимальна – 200. Про це чоловік дізнався не зі спідометра, бо він має невелику похибку. Якось із такою швидкістю за ним їхали на новенькому Mitsubishi, а наздогнати так і не змогли.

Ігор Стрілець має в Богородчанах майстерню з ремонту автомобілів зі своєю фарбувальною камерою. Щодня він працює з битими авто, тож має більше досвіду й можливостей за багатьох інших автолюбителів. Усе життя робив комусь машини, захотілося й собі зробити цікаве й неповторне. Нині до його захоплення підключився й син Тарас.

"Зробив її шість років тому, – розповідає Ігор Стрілець. – Брав елемент, прихоплював, якщо не подобалося, відрізав і перероб­ляв. Звісно, все це забирає дуже багато часу, зате все тут витримано до міліметра. Інакше вона б 200 км/год не їхала".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: