fbpx

На Прикарпатті молода жінка убила батька одним ударом ножа в шию

Суспільство 12:07, 25.04, 2018

Трагедія сталася в селі Раковець Богородчанського району вчора, 24 квітня.

Повідомлення про те, що в Раковці знайшли тіло 56-річного чоловіка з ножовою раною, надійшло від медиків до Богородчанського відділення поліції 25 квітня о 03:30 год., повідомляє сектор комунікації ГУ Національної поліції в області.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група. Поліція з’ясувала, що між потерпілим та його донькою, які мешкали в одному будинку, часто виникали сварки через зловживання батька алкоголем. 

Вчора, 24 квітня, близько 17.30 год. загиблий знаходився вдома, був напідпитку. Між чоловіком і донькою спалахнула чергова сварка. 32-річна жінка схопила ножа і вдарила батька в шию. Той помер на місці.

1

Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією  статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: