fbpx

На Прикарпатті на другому етапі проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" реалізовано 63 проекти

Економіка 13:31, 12.12, 2014

Шістдесят три мікропроекти реалізовано в області в межах другого етапу проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".

Про це на засіданні круглого столу з питань втілення проекту на теренах області повідомив т. в. о. заступника голови облдержадміністрації Володимир Кушнір, повідомили у прес-службі ОДА.

"Означений проект спрямований на розвиток наших районів, − зазначив він. − Відомо, що наразі завершується друга фаза проекту, до участі в якій вдалося залучити Галицький, Косівський, Рогатинський, Рожнятівський, Тисменицький райони".

В означеній фазі проекту, як зауважували на засіданні, розпочатій в 2011 році, загалом було реалізовано 63 мікропроекти на 11 мільйонів гривень. Проект працював за трьома напрямками: основний компонент, з відтворення методології, забезпечення енергоефективності. Серед результатів проекту – заміна вікон і дверей в бюджетних установах, облаштування вуличного освітлення, мережі водопостачання, використання відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: