fbpx

На Прикарпатті найбільше двохсотбальників серед учасників ЗНО з української мови і літератури

Суспільство 13:47, 04.07, 2014

За результатами проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році на Прикарпатті 23 абітурієнти отримали по 200 балів. Двоє з них отримали максимальний бал з двох предметів.

Як писав КУРС, двоє абітурієнтів отримали по 200 балів з двох предметів. Зокрема, випускник Католицької школи Василія Великого в Івано-Франківську склав на 200 балів ЗНО з української мови і літератури та хімії. А учень Коломийської гімназії ім. М. Грушевського – з історії України та географії.

Найбільше двохсотбальників на Прикарпатті серед учасників ЗНО з української мови і літератури. Окрім випускника Коломийської гімназії ім. М. Грушевського, на 200 балів написали тести по одному випускнику Долинської спеціалізованої школи-інтернату, Католицької школи Василія Великого, Української гімназії №1 (Івано-Франківськ), Калуської ЗОШ №2, ЗОШ-ліцею №23 ПНУ ім. В. Стефаника, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №11, Івано-Франківської гімназії №2, Рогатинської школи №1, Снятинської гімназії.

На 200 балів ЗНО з історії України написали п’ятеро учасників. Окрім випускника Коломийської гімназії ім. М. Грушевського, максимальний бал з історії отримали випускники Поточищенської ЗОШ І-ІІІ ст. Городенківського району, Калуської ЗОШ №6 та один з випускників попередніх років.

ЗНО з хімії на 200 балів написали випускник Калуської гімназії, Надвірнянського ліцею і, як згадувалося, Католицької школи Василія Великого.

Випускниця Рогатинської ЗОШ №1 склала на 200 балів ЗНО з англійської мови, випускник Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням німецької мови – з німецької мови, Української гімназії №1 – з математики, Тисменицької школи – з світової літератури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: