fbpx

На Прикарпатті попрощалися із загиблим Героєм Андрієм Фігурним

Суспільство 17:46, 28.11, 2015

У суботу, 28 листопада, в селі Надорожна відбувся похорон загиблого в зоні антитерористичної операції Андрія Фігурного. Провести в останню путь Героя прийшли його друзі та односельці, демобілізовані бійці з районної і обласної громадських організацій воїнів АТО, представники районної та обласної влади.

На похорон приїхали також 26 бійців 93-ї окремої механізованої бригади. Вони і несли домовину з тілом бойового побратима, повідомляє прес-служба Тлумацької РДА.

На кладовищі була озвучена сумна статистика: Андрій уже 67-ий загиблий учасник антитерористичної операції з Прикарпаття.

Відспівували Андрія в церкві Вознесіння Христового та поховали на місцевому кладовищі. Військовим салютом, Державним гімном України та словами "Герої не вмирають" прощалися усі з загиблим бійцем. Воістину не вмирають і не переведуться! Бо з такими Героями Україні бути!

Як повідомляв КУРС, Андрій Фігурний загинув у бою з ворожою диверсійно-розвідувальною групою 24 листопада. Сотні тлумачан та жителів рідного села бійця Надорожна зустрічали жалобний кортеж з його тілом навколішки, запалювали лампадки і молилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: