fbpx

На Прикарпатті п'яний чоловік напав з ножем на молодого односельця

Суспільство 15:34, 13.06, 2016

​В одному із сіл Рожнятівського району вночі 12 червня сталася суперечка між двома односельчанами, у ході якої один з них отримав ножове поранення. Потерпілого доставили у лікарню.

Поліцейські з’ясували, що напередодні місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння проходив повз нічний клуб та безпричинно вчинив конфлікт з односельчанином. Під час суперечки вище вказаний чоловік із застосуванням холодної зброї (ножа) спричинив потерпілому тілесні ушкодження, повідомляють у Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

23-річного потерпілого очевидці події доставили до приймального покою місцевої лікарні з попереднім діагнозом проникаюче поранення грудної клітки. Його опонент після нанесення поранення втік з місця події. Втім, поліцейські затримали чоловіка одразу після скоєння ним правопорушення.

Зловмисником виявився 52-річний чоловік. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, оголошено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: