fbpx

На Прикарпатті рецидивіст з Чернівецької області намагався обікрасти помешкання

Суспільство 13:31, 24.02, 2016

55-річний мешканець Чернівецької області з кількома судимостями за плечима намагався проникнути в будинок на Прикарпатті.

До відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомий чоловік, розбивши вікно, спробував таємно пробратися до його оселі. За вказаною адресою негайно виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, незнайомця помітив сусід господарів. Небайдужий селянин допоміг односельцю затримати непроханого “гостя” та пильнувати його до прибуття працівників поліції.

Затриманим виявився раніше судимий за скоєння майнових злочинів мешканець Буковини, який лише в листопаді минулого року звільнився з місця позбавлення волі. Попри те, що цього разу на Коломийщині буковинцю не вдалося нічого викрасти, в ході проведення досудового розслідування правоохоронці встановили його причетність до скоєння низки інших крадіжок.

Під час огляду помешкання, яке він тимчасово винаймав, поліцейські виявили та вилучили раніше викрадене майно.

Буковинця затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: