fbpx

На Прикарпатті стартував благодійний фестиваль "Франківський фонтан"

Суспільство 16:12, 25.05, 2015

Втретє на естраду просто неба вийшли кращі з кращих співаків міста та області.

Один з організаторів – Радислав Петрів зауважив:

"В країні не просто. Україна у вогні, як писав колись поет. Потрібно захистити і сьогодення, і майбуття. Чи до пісень? А таки до них. На зло усім недругам і у славу будущини: МИ Є і наша ПІСНЯ теж Є! Співали, співаємо й будемо співати! Будемо сплітати зі своїх пісень обереги миру й спокою, обереги своєї міці"

Артистка Ірина Шабан зазначила, що фестиваль відкриває нові таланти щороку.

"В першу чергу хочу відмітити, що організатори дотримують слова і поступово роблять фестиваль, який "відкриває нові обличчя". Це один із небагатьох майданчиків, де виконавцям-початківцям можна продемонструвати свій талант і творчість безкоштовно, а уже відомим – порадувати іванофранківців новою піснею. На цьогорічному святі набагато більше людей, що говорить про те, що "Франківський фонтан" набирає популярності. Набагато професійніший рівень організації заходу. Хочу відмітити піднесену атмосферу під час концерту, люди підтримували виконавців і підтанцьовували", – зазначила Ірина Шабан.

"Саме тут молоді таланти мають змогу реалізуватися, а також оцінити себе і свої можливості. Із нетерпінням чекаю ефіру на обласному телебаченні, щоб побачити свій виступ збоку",  поділилася враженнями Юлія Чікель.

Учасник Микола Ровенко розповів: "Вже другий раз беру участь у концерті. Місце, публіка і атмосфера неперевершені. Знаю, що восени буде конкурсний фестиваль і я обов’язково буду боротися за головний приз".

Організатори – Мистецьке об’єднання "Слухай франківських" та ОТБ "Галичина". Генеральні партнери фестивалю: Будівельна компанія "Ярковиця", містечко "Калинова Слобода" та мережа магазинів "Тростянецький".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: