fbpx

На Прикарпатті триває Міжнародний молодіжний семінар "Ковчег"

Суспільство 11:23, 25.07, 2014

Продовжується ІХ польсько-українсько-єврейсько-кримськотатарський молодіжний семінар "Ковчег", який зібрав майже сорок учасників з різних областей України.

Цьогорічне гасло "Ковчегу" – "Немає свободи без солідарності".

Семінар проходить на базі центру миру і поєднання парафії римо-католицької церкви в Більшівцях Галицького району, а у його програмі – різноманітні заходи: лекції і семінари від українських, польських та єврейських вчених; диспути, "круглі столи", психологічні та інтеграційні тренінги; національно-культурні презентації; екскурсії та спілкування, повідомляє ОДТРК "Карпати".

Це спільний проект генерального консульства Польщі у Львові, Українського католицького університету, Українського інституту вивчення Голокосту "Ткума", Львівського міського палацу культури імені Гната Хоткевича у співпраці з Федерацією Польських організацій в Україні. Спрямований він на міжнаціональне і міжрелігійне порозуміння молоді.

"Це прекрасне місце, де можна розширити своє коло знайомств і пізнати нову культуру. Ми ламаємо стереотипи, тому що ми молодь і з нас все починається. І хоч живемо ми на одній землі, ми різні", – розповідають учасники "Ковчегу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: