fbpx

На Прикарпатті за добу в ДТП загинули дві людини, троє в лікарні

Суспільство 07:20, 04.06, 2019

​За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстровано три дорожньо-транспортні події з потерпілими.

Учора, 3 червня, в селі Горішнє Залуччя Снятинського району 27-річний водій на автомобілі "Фольксваген Пасат" литовської реєстрації не впорався з керуванням і врізався в бетонну плиту моста. Внаслідок ДТП 24-річна пасажирка, жителька села Княже, отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до Снятинської ЦРЛ.

У Городенківському районі біля села Ясенів Пільний на автодорозі "Снятин-Тязів" 24-річний місцевий мешканець на "PEUGEOT Partner" злетів з дорожнього покриття і врізався в дерево. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та направлений в Городенківську ЦРЛ, його стан важкий. 

У Коломийському районі в селі Лісний Хлібичин, як повідомляв КУРС, учора, 3 червня, о 13:15 29-річний водій, житель села Угорники Коломийського району, на автомобілі Mazda 6 під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним Daewoo Nexia під керуванням 31-річного мешканця Лісного Хлібичина. Внаслідок ДТП водій автомобіля Daewoo та його пасажирка загинули на місці події, а травмований водій автомобіля Mazda 6 доставлений до Коломийської ЦРЛ.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: