fbpx

На Прикарпатті засудили чоловіка, який побив колишню дружину та доньку

Суспільство 11:11, 13.04, 2016

Днями Долинський районний суд виніс вирок у справі чоловіка, який побив колишню дружину та доньку.

10 вересня 2015 року у селі Солуків Долинського району чоловік на подвірї будинку, в якому проживає з колишньою дружиною та трьома дітьми, почав сварку з жінкою та кілька разів вдарив її в обличчя, по плечах та руках. На допомогу матері з будинку вибігла донька, яка просила батька припинити, але чоловік не зупинився та завдав ще кількох ударів в обличчя та шию і своїй доньці.

Медики діагностували у потерпілих легкі тілесні ушкодження, синці та садна на головах та тілі.

На суді чоловік своєї провини не визнав та повідомив, що 10 вересня хотів їхати у Долину, але жінка накинулась на нього з претензіями за електричні стовпи, які проходять через їхню ділянку. Він не звертав уваги на її зауваження, і жінка взяла дошку та вдарила його по спині, а донька стрибнула на плечі та почала дерти спину та голову. Тоді жінка ще раз вдарила його дошкою і він з донькою впав на землю. Вважає, що дружина і донька самі наробили собі синців.

Взявши до уваги покази потерпілих та сусідки, яка була свідком події, суд визнав чоловіка винним та призначив 150 годин громадських робіт. Також він має сплатити потерпілим 773 гривні матеріальної, тисячу гривень моральної шкоди та 4500 гривень за надання правової допомоги адвокатам. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: