fbpx

На свята у Богородчанах збільшать кількість поліцейських нарядів

Суспільство 11:59, 30.12, 2015

На період Новорічних та Різдвяних свят поліція посилює свою роботу.

У святкові новорічні та різдвяні дні на території Богородчанського району поліція збільшить кількість нарядів, які охоронятимуть громадський порядок.

Про це повідомляється на сторінці Богородчанське Відділення Поліції у Фейсбук.

У цей період у відділенні поліції працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи, завдання яких – оперативно реагувати на повідомлення та заяви громадян. 

"Богородчанське відділення поліції сподівається, що у святкові дні мешканці району дотримуватимуться норм культурної і толерантної поведінки у громадських місцях і в побуті. Водночас звертаємо увагу на те, що поліція оперативно та принципово реагуватиме на факти порушень громадського порядку і спокою громадян.

Крім того, звертаємося до тих громадян, які у святкові дні планують поїхати до своїх родичів чи знайомих у село. На час вашої відсутності вдома варто подбати про збереження недоторканості помешкань і майна. Перед поїздкою ретельно перевірте, чи зачинені вікна і двері балконів, постарайтеся домовитися із сусідами, яким довіряєте, щоб вони пригляділи за вашою домівкою", – йдеться у повідомленні поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: