fbpx

На тебе чекає найбільша музична подія країни – фестиваль Atlas Weekend

Стиль життя 17:14, 30.05, 2019

Кожного року влітку в столиці проходить мегадрайвове музичне свято, 2019 рік не став винятком.

Вже цього літа, 9-14 липня, на ВДНГ пройде п’ятий Atlas Weekend. Шість днів поспіль гості свята зможуть насолоджуватись особливою атмосферою. Круті емоції та натхнення гостям фестивалю будуть дарувати всесвітньо відомі зірки. Хто ж стане хедлайнером свята та які інші музиканти будуть брати участь – про це та інше нам розповів один із найкращих квиткових операторів країни TicketsBox.

Організатори довго тримали в таємниці хедлайнерів Atlas Weekend, але вже стали відомі імена усіх чотирьох учасників.
 

Перший хедлайнер фестивалю – The Chainsmokers

1

Унікальним та незабутнім Atlas Weekend роблять учасники американського дуету – Алекс Палл та Ендрю Таггарт. Вони працюють в жанрі EDM-поп та мають свою особливу манеру гри. Колектив, в колекції якого є нагорода від Греммі, вже готовий запалити серця публіки на фестивалі. Хіт гурту Don’t Let Me Down звучав на всіх танцполах світу, а дебютна композиція #Selfie принесла музикантам світову популярність.
 

Другий хедлайнер – Black Eyed Peas

Шестиразові номінанти на "Греммі", рекордсмени чарту Billboard знову повертаються в Україну. Цього разу вони стануть хедлайнерами Atlas Weekend. Легендарний колектив подарує публіці улюблені хіти. На гостей фестивалю чекає крута шоу-програма, запальна енергетика танцювального треку Pump It та багато іншого.
 

Третій хедлайнер – Liam Gallagher

Британський виконавець, чия творча кар'єра розпочалась у складі гурту Oasis, а потім він був фронтменом Beady Eye. Найпопулярніший виконавець сучасної британської музики Liam Gallagher вже скоро подарує тобі свою неймовірну енергетику та натхнення. Він відрізняється від інших виконавців своєю ексцентричною поведінкою, характерним стилем виконання та своєрідною осанкою. Остання композиція артиста Wall of Glass зірвала британські музичні чарти.
 

Четвертий хедлайнер – "Сплін"

2

Це рок-колектив, який дуже популярний серед слухачів країн СНД. Пісні гурті "Орбит без сахара" та "Выхода нет" звучали на всіх радіостанціях. Культовим колектив став після виходу альбому "Гранатовый альбом".

 

Які інші учасники візьмуть участь у фестивалі Atlas Weekend?

Крім хедлайнерів, на сценах фестивалю з’являться й інші виконавці, котрих з нетерпінням чекає українська публіка, а саме: Том Оделл, Майкл Ківанука, Unkle, The Subways, SLANDER, Wiwek, Signal, THE HARDKISS, Regal, TesseracT, KARNA, Little BIG та багато інших. Детальна інформація про найяскравіший фестиваль твого літа та квитки доступні за посиланням https://ticketsbox.com/.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: