fbpx

На Яворівському полігоні солдати 128-ї бригади живуть у болоті та на холоді. ВІДЕО

Суспільство 03:22, 18.11, 2015

На Яворівському полігоні військові 128-ї бригади, яких перевели із зони АТО сюди для підвищення боєздатності, живуть без тепла, світла, у наметах, які протікають, та у болоті.

Фото з полігону оприлюднили самі ж бійці. Тож замість того, щоб підвищити боєздатність, військові мерзнуть та хворіють. Проте командування полігону запевнило, що солдати живуть у пристойних умовах, інформує Захід.нет.

"Я скажу, що буває так, що неочікувано прибуває багато людей, у нас, можливо, не вистачає місць для їх розміщення. Сказати, що все так погано, можливо, я б не сказав, ви хочете згустити фарби", – пояснив підполковник ЗСУ, професор Національної академії сухопутних військ Сергій Задерієнко.

Тим часом у Львові у теплому кабінеті, а не на полігоні презентували якісну зимову та теплу форму українські та американські військові. Американські десантники похвалились сімома видами зимового екіпірування у своїх частинах.

"Ви можете побачити, в якому одязі американські військові проходять симуляційні ігри, тренування, яке відбувається перед тим, як десантники будуть брати участь у будь-яких операціях в екстремальних погодних умовах. Є спеціальні чоботи, які захищають від низьких температур", – розповів командир відділення Збройних сил США Девіс Ферріс.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: