fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Надвірнянсько-Богородчанський військкомат вніс до держреєстру осіб, які ухиляються від військового обов'язку, 130 чоловіків

Надвірнянсько-Богородчанський військкомат вніс до держреєстру осіб, які ухиляються від військового обов'язку, 130 чоловіків

Суспільство 14:22, 11.03, 2015

Як повідомив в.о. військового комісара Надвірнянсько-Богородчанського об'єднаного комісаріату Юрій Винник, у зв'язку з тим, що триває четверта хвиля мобілізації, проводяться заходи щодо розшуку військовозобов'язаних, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

Станом на сьогодні в органи МВС передано списки зі 1162 військовозобов‘язаними, місцезнаходження яких невідоме, пише НП.

Після встановлення місцезнаходження за результатами приймається рішення про внесення таких військовозобов'язаних в державний реєстр осіб, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

Такий реєстр зараз вже створений і йде робота над його поповненням. На цей час вже офіційно 130 чоловік внесено в цей реєстр. Реєстр не для публічного опублікування, він має гриф "Для службового користування". Доступ до вказаного реєстру мають прикордонники, міліція, міграційна служба та військкомат. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: