fbpx

Накидайте мені ідей, я поїду в Київ виконувати, – Яценюк пояснив, чого приїхав на Прикарпаття

Політика 14:55, 11.03, 2016

В Івано-Франківській ОДА розпочалася нарада за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та міністра інфраструктури Андрія Пивоварського. В нараді беруть участь голова ОДА, голови РДА, начальники департаментів, керівники ГУ Нацполіції та СБУ в області.

В рамках робочої поїздки прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка на Прикарпаття в ІФОДА розпочалася нарада з керівництвом ОДА та РДА області. 

"Ми приїхали, щоб продемонструвати на всю Україну: якщо ми беремося за якісь об'єкти, то ми завершимо їх до кінця. Ми взялися за дорогу Івано-Франківськ – Львів і зробили її. Сьогодні поговоримо про ремонти доріг в Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях. Про процес децентралізації. Про реформи освіти і медицини. Для нас важлива якість середньої освіти, бо це запорука успіху країни. Мені важливо почути ваші думки у реформах медицини і освіти… Ви накидаєте мені тут ідей, і з ними я поїду в Київ виконувати",  розпочав Яценюк. 

Андрій Пивоварський запевнив, що дороги в Івано-Франківській області, а саме Франківськ – Рахів та Франківськ – Чернівці є пріоритетними для Укравтодору. 

"Хочу, щоб в кінці року ми тут зібралися і відкрили дорогу Івано-Франківськ  Чернівці. По пріоритетних дорогах гарантія має бути 10 років. Цього року будуть завершені низка доріг, які розкриють туристичні потенціали Львівщини, Прикарпаття та Закарпаття,  розповів Пивоварський.  Минулого року ми почали будувати дорогу Франківськ – Львів із запізненням, втративши три місці. Цього року вся техніка має вийти на дороги з квітня. І вже до кінця року має бути нанесена розмітка!"

Як повідомляв КУРС, перед нарадою Арсеній Яценюк особисто оглянув відремонтовану минулого року дорогу з Івано-Франківська до Львова

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: