fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Нам пробують впарити політичний непотріб, який втратив термін придатності і смердить, – франківські волонтери про агітаційну продукцію в офісах і квартирах

Нам пробують впарити політичний непотріб, який втратив термін придатності і смердить, – франківські волонтери про агітаційну продукцію в офісах і квартирах

Суспільство 22:15, 14.09, 2015

Франківський волонтер з групи "Промінь-ІФ" порівняв агітацію "від дверей до дверей", яку ведуть місцеві партії і кандидати друкованими агітками, з продажем неякісного товару.

На думку Дмитра Банаха, просування всіх місцевих політиків і політсил відбувається по типу продажу залежаних товарів. Про це волонтер написав пост обурення у Фейсбук. 

"Сьогодні нас усіх у офісі ощасливили!))) Принесли нам пресу!))) І основне конверт. Ми із хлопцями зраділи, подумали, що хтось із претендентів на якусь із виборних посад, знаючи про те, що ми допомагаємо бійцям та їх родинам, вирішив в такий спосіб долучитись…))) Ну звичайно, нічого подібного ми й не думали, це я так жартую. Бо це лишень звичайні люди можуть нести останнє, щоб допомогти. А кандидати в депутати, то у нас особливий підвид двуногих та прямоходячих", – відреагував на друковану продукцію політсили волонтер з групи "Промінь-ІФ". 

"То скажіть, у чому саме нас мала переконати ця макулатура і яка користь із неї взагалі? І для чого витрачати на неї кошти? Та дійсно, не маєш куди подіти кошти – купи аптечки чи білизну, або зошити чи книжки для діток. Та то таке! Реклама – двигун торгівлі! От і пробують нам впарити різний політичний непотріб в красивому упакуванні. Хоча товар уже втратив термін придатності і смердить!"  не пошкодував сарказму Ігор Банах. 

"Наостанок  ми маємо однаково рівне ставлення до усіх сил та кандидатів. Тому цей пост стосується усіх, хто таким чином агітуватиме за себе! Сьогодні принесли ці, викладаємо їхні фото. Принесуть макулатуру інші, напишу й про них!"  волонтери оголосили "війну" нав'язливим політикам і партіям. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: