fbpx

Новообрані депутати міськради разом з громадою вимагають скасування незаконної забудови

Політика 18:30, 09.11, 2015

Новообрані депутати Івано-Франківської міської ради від партії "УКРОП" допомагають мешканцям вулиці Церковної у боротьбі з незаконною забудовою.

Як повідомляли ЗМІ, ще влітку в Івано-Франківську прогримів великий скандал щодо незаконного будівництва багатоповерхівки в малоповерховому секторі  Княгинина (р-н спиртзаводу) на  вул. Церковна, 52. Суть конфлікту – будівництво багатоповерхівки в приватному секторі малоповерхової забудови. Під час набуття справою публічності перед виборами міськвиконком 29 травня прийняв рішення “Про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки”. Відповідно до рішення, були скасовані містобудівні умови та доручено Департаменту містобудування та архітектури (В. Гайдар) підготувати звернення до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції щодо скасування декларації про початок виконання будівельних робіт.

9 листопада мав відбутися суд (суддя Пастернак Ірина Андріївна). В будинку суду зібралося близько 20 представників громади Княгинина та активісти Українського об’єднання патріотів. Проте, як сказали досвідчені борці за справедливість, якщо на “складний процес” приходять представники громади, суд перенесуть. Так і відбулося. Суд перенесли на 14 грудня, 14.00 год.

Відстоювати справедливість прийшли представники  громади Княгинина, а також новообрані депутати від “УКРОПу” Володимир Олійник, Сергій Гаєвський, Мстислав Тарас, а також заступник голови Івано-Франківського міського “УКРОПу” Уляна Василик.

1

Новообрані депутати міськради від “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” Сергій Гаєвський, Мстислав Тарас, Володимир Олійник, а також Оксана Слюсар та заступник міської організації “УКРОПу” Уляна Василик

“Схема полягає у тому, що спочатку міська рада дає дозвіл на початок будівництва, згодом його скасовує, але забудовник “купує” судове рішення і завершує свою “брудну” справу. Країна нібито після Майдану мала б змінитись, але, як бачимо, система лишилась. Але хочу сказати, що наша команда в майбутній міськраді не буде стояти осторонь цього будівельного безладу в місті”, – розповідав кореспондентові “Фіртки” новообраний депутат Івано-Франківської міськради Володимир Олійник.

2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: