fbpx

Очільники Тлумаччини передали 21-річному учаснику АТО військове спорядження

Суспільство 11:09, 19.08, 2014

21-річний Руслан Кукурудз з Будзина, солдат-контрактник, який бере участь в антитерористичній операції та довгий час перебував у Луганській області, приїхав до рідного села у короткотермінову відпустку.

Тут у нього проживають батько, дідусь та бабуся.

Захисника Батьківщини прийшли підтримати голова райдержадміністрації Володимир Габурак, заступник голови районної ради Василь Двояк, перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Бринський та сільський голова Наталія Фотуйма. Вони подарували військовослужбовцю екіпірування, засоби особистої гігієни, продукти харчування, тактичний рюкзак та кевларову каску, придбані за кошти "Благодійного фонду оборони Тлумаччини".

Збирала кошти і громада села. 3050 гривень передала сільський голова юнакові. У Будзинській сільській раді для сім’ї солдата обіцяють завезти дрова для опалення та допомогти зі збором урожаю.  

Сам Руслан небагатослівний, однак оптимістично налаштований, готовий знову до бойових дій та зустрічі з товаришами. 19 серпня він повертається в зону проведення антитерористичної операції. Бажаємо йому мужності, витримки, Божої ласки і якнайшвидшого повернення з перемогою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: