fbpx

Офіцер ФСБ перейшов на бік України для "боротьби з антинародним путінським режимом"

Суспільство 10:00, 19.07, 2014

Ряди добровольчих батальйонів України, які борються з терористами на Донбасі, поповнюються офіцерами ФСБ Росії.

Про це на брифінгу в п'ятницю заявив керівник Управління інформаційної безпеки Нацгвардії Юрій Стець, передає Цензор.НЕТ.

"В Україну прибув держінспектор з держконтролю у сфері охорони морських ресурсів Управління прикордонних військ ФСБ Росії, які дислокуються в місті Владивосток, старший лейтенант ФСБ Росії Ілля Богданов… щоб підтримати українців у боротьбі проти терористів-сепаратистів", – сказав Стець. 

За його словами, росіянин переконаний, що бойовиками на Донбасі є його співвітчизниками, серед яких багато дійсних військовослужбовців збройних сил і співробітників силових відомств РФ.

Він зазначив, що Богданов не єдиний офіцер ФСБ, який приїхав захищати цілісність України, однак тільки він заявив про своє бажання публічно висловити свою позицію, оскільки перед від'їздом сховав своїх рідних і близьких, тому не боїться за їхнє життя.

Нардеп зауважив, що зрозуміти щирість намірів цих людей і те, чи не є вони провокаторами, можна буде тільки з часом.

У свою чергу у відеозверненні, оприлюдненому Стецем, Богданов каже, що він не зміг спокійно спостерігати за брехнею російських ЗМІ про реальну ситуацію в Україні, тому вирішив "стати добровольцем, щоб надати посильну допомогу своїми діями, своїм досвідом для припинення тієї громадянської війни, яку на сході України намагається розв'язати антинародний путінський режим ". 

Источник:http://censor.net.ua/v294461Источник:http://censor.net.ua/v294461

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: