fbpx

Організатор грального бізнесу на Прикарпатті сплатить 128 тисяч гривень штрафу

Суспільство 10:10, 23.02, 2017

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано держане обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом), ч.ч. 2, 3 ст.28 (вчинення злочину організованою групою) КК України щодо організатора злочинної групи, яка займалася гральним бізнесом на території області.

Як повідомив прокурор відділу прокуратури області Ігор Орищенко, в ході судового розгляду прокуратура повністю довела вину 35-річного організатора групи. Вироком суду йому призначено сплатити штраф у розмірі 128 350 гривень, інформує прес-служба обласної прокуратури.
Йдеться про організовану групу, яку викрито ще у червні 2014 року. Четверо правопорушників створили мережу гральних закладів у містах Калуш, Болехів і Надвірна, орендувавши на підставну особу приміщення та використовуючи засоби конспірації.
З цих приміщень вилучено та конфісковано 29 гральних автоматів та 5 комп’ютерів із відповідним програмним забезпеченням для забороненого азарту.
Обвинувальні акти щодо ще трьох учасників групи судом розглянуто в минулому році. Їм призначено приблизно такі ж суми штрафу.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: